maa joukkue leiri ja wc päätös tulossa

Viime viikon loppu osan harjoitteluni meni pieleen kurkku kivun takia. En ollut enää perjantaina kipeä, mutta en halunnut riskeerata tulevia SM kisoja tai niiden jälkeistä Italian maa joukkue leiriä, joten en juossut Hervanta sprinttiä. Myös Tuusulan pari sprintti viesti ja palaveeringit jäivät väliin. Harmi, mutta onhan noita sprintti viestejä tulossa ainakin nyt Italiassa ja keväällä Turkissa sekä Imatralla. On myös hyvin eri asia juosta kaksi osuutta saman kilpailun aikana tai vain yksi, kuten MM sprintti viestissä tullaan juoksemaan.

SM keski matka ja viesti ovat mielestäni kauden mukavin SM kisa viikon loppu. Olen kuullut, että maastot ovat kivikkoisia ja vaativat näin teknistä metsä juoksu kykyä teknisen suunnistus taidon lisäksi. SM kisojen lisäksi odotan Italian leiriä, enkä vähiten niiden alppi maisemien vuoksi. Italian mäki kipuamisten ja ensi vuoden MM maasto tyyppeihin tutustumisen jälkeen siirrymme vielä Sveitsin Badeniin, jossa suihku lähteissä kylpemisen sijaan osallistumme maailman cupin kahteen viimeiseen osa kilpailuun. Näiltä reissuilta tarttuvia kokemuksia ajattelin koota seuraavaan postaukseeni. Sitä ennen saatat kuulla minusta muualta, sillä uusia tuulia on tuloillaan.

Toivottavasti tämä teksti joko ärsytti tai huvitti sinua. Itse olen ärsyyntynyt tai onneksi useammin huvittunut viime aikoina monasti. Voi tätä meidän nyky nuorisoa! Kiitos kuitenkin monista pienistä nauruista. 🙂

One thought on “maa joukkue leiri ja wc päätös tulossa

  1. Sissi sanoo:

    Todellakin ärsytti yhdys sanojen puuttuminen! Tosin arvasin, että oli tosi tarkoituksella kirjoitettu juuri noin ja sitten jo nauratti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s